Toegankelijkheidsverklaring

Bij de provincie willen we dat iedereen alle informatie en diensten op onze websites goed kan lezen en gebruiken. Ook mensen met een functionele beperking. Daarom werken we er continu aan om dit intranet te laten voldoen aan de Europese toegankelijkheidsnorm EN 301 549 en de technische standaard WCAG 2.1.

Hoe wij aan digitale toegankelijkheid werken

Onze websites worden elke drie jaar op de toegankelijkheidsrichtlijnen gecontroleerd. Een rapport van onafhankelijk onderzoek naar de toegankelijkheid van de techniek en de content van de website is ter inzage.

Status toegankelijkheidslabel van Energietransitie provincie Utrecht. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

De meeste pdf-bestanden en video's op onze sites voldoen nog niet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. We passen de oude content niet aan maar richten ons op toegankelijke nieuwe publicaties. Wel zorgen we voor een goede oplossing wanneer je bepaalde info niet kunt bekijken.

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan?

Levert uw beperking een probleem op bij info op deze site of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op via energietransitie@provincie-utrecht.nl.

Wat kunt van ons verwachten?

Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging en we nemen contact op over hoe we uw probleem willen oplossen. Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld.